ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΝΕΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Blog Archive

Από το Blogger.
Δευτέρα 9 Μαΐου 2011
Αν συνεχίσουν έτσι βλέπω να διώχνουν άρον άρον τους Middleton απ' το παλάτι. Νέο σκάνδαλο η πρόταση στην αδερφή της Δούκισσας Kate, Pippa Middleton για να πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινία από τον δαιμόνιο Steven Hirsch που διευθύνει τον κολοσσό ερωτικών ταινιών Vivid Entertainment στο Λος Άντζελες στις Η.Π.Α.
Ο Hirsch γνωρίζοντας ότι όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Πίπα αυτή την περίοδο της προσφέρει το ποσό των 5.000.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να πρωταγωνιστήσει όχι σε μία ολόκληρη πορνό ταινία, αλλά μόλις σε μία σκηνή!
Εξηγώντας ο Hirsch, πλέκει το εγκώμιο της νεαρής παρανύμφου τονίζοντας ότι "η ομορφιά και η συμπεριφορά" της είναι ικανές να την αναδείξουν σε σταρ πρώτου μεγέθους στην πορνό-βιομηχανία.
Ωστόσο ο Hirsch που έχει φέρει στο φακό μας αρκετές celebrtities όπως η Πάρις Χίλτον, η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάμελα Άντερσον και άλλες πολλές προτείνει αμοιβή 1.000.000 δολαρίων στον αδερφό των κοριτσιών, προκειμένου να πρωταγωνιστεί σε μια παραγωγή της Vivid, εμφανιζόμενος όπως τον γέννησε η μαμά του. Με λίγα λόγια βλέπω την  Βασίλισσα να την στέλνουν πριν την ώρα της!!!!!

0 σχόλια:

Ο ΚΑΙΡΟΣ

CINEMA


Ταινίες στα cinema

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ

powered by στοιχημα