ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΝΕΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Από το Blogger.
Σάββατο 2 Απριλίου 2011
Πρεμιέρα λοιπόν για την νεα σελιδα προγνωστικών οπου θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα καινουργιό ταμειο ανεργίας..αφού τα κέρδη απο τις προβλεψεις θα γεμίσουν και πάλι τις τσέπες μας.

Ξεκινάμε με τριάδα οπου θα μας δώσει ενα σεβαστο ποσό να περασουμε το επόμενο σαββατοκυριακό μας. Αρχικά πονταρουμε το G/G στο παιχνιδι ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ένα ματς όπου το 2 ομάδες ακρως παραγωγικές θα σκοράρουν σίγουρα από ένα γκολ έκαστως. Η απόδοση στο 1,45.
Επόμενο παιχνιδι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΞΑΝΘΗ όπου πιστευουμε στο χ2 των ακριτων σε απόδοση 1,96. Τέλος στο πιο ελεύθερο ματς της SUPER LEAGUE ΣΕΡΡΕΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα προσφερουν πολλά τερματα και το over στο 1,60 είναι μια καλή επιλογή. Αν θέλετε να πολλαπλασιάσετε τα κερδη σας μια καλη επιλογή είναι και ο άσσος της ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ σήμερα εναντίον της ΜΠΟΛΤΟΝ. Η κυπελουχος ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ πρεπεί να κοιτάξει την σωτηρία της πλέον αρχής γενομένης από σήμερα..στο 2.30 ο άσσος. Αυτα για τα απλά κέρδη. Ακολουθει η στήλη που θα ταραξει τα νερά του στοιχήματος, οι λεγομενες ΓΚΡΟΥΠΑΔΕΣ.

0 σχόλια:

Ο ΚΑΙΡΟΣ

CINEMA


Ταινίες στα cinema

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ

powered by στοιχημα