ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΝΕΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Απριλίου 2011
Το ξέρει πολύ καλά ο Πεπ πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια για νέο στραβοπάτημα απέναντι στον κακό του δαίμονα Μουρινιο. Του πήρε πέρσι τον τίτλο με την Ιντερ και πιθανή νέα αποτυχία και ιδιαίτερα όταν έχει απέναντι του την μισητή Ρεάλ, θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ισπανό τεχνικό. Τα προβλήματα και για τις 2 ομάδες δεν λείπουν όπου οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Καρβαλιο και Κεντίρα, ενώ αντιθέτως από την Μπαρτσα θα λείπουν οι Μαξγουελ και Ινιέστα. Πιστεύουμε πως το μαγικό ραβδάκι για το πρώτο ματς το έχει ο Πορτογάλος και έστω και δύσκολα θα επικρατήσει στην σημερινή αναμέτρηση...

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1  2,35

ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ 1 1,70
Πιστεύουμε στους Λονδρέζους και στον άσσο...δε ξεχνάμε βέβαια πως η Μπόλτον προέρχεται από 2 σερί νίκες...στατιστικά δεν κάνει 3..

ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ G  1,50
O Επαναληπτικός του 2-2 τελικός του Αμερικάνικου αντίστοιχου Tσαμπιονς Λιγκ. Η Μοντερει θα σκοράρει και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως θα το κάνει και η Σολτ Λέικ στην έδρα της. Αμφίρροπο ματς με του νεοφώτιστους στον χώρο του αθλήματος να είναι κοντά στο να γράψουν ιστορία...να θυμίσουμε πως το έτος ίδρυσης της Σολτ Λεικ είναι το 2005.

0 σχόλια:

Ο ΚΑΙΡΟΣ

CINEMA


Ταινίες στα cinema

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ

powered by στοιχημα